3 roliga byggtips för att förgylla sommaren

Det är roligt att fixa och bygga i hem och trädgård. Att få göra hemmet speciellt eller extra mysigt. Om man ändå ska fixa med familjen, varför inte göra det med stil och lite kreativitet. Här kommer tre roliga byggtips för att förgylla sommaren.

1. Gör något extra för gräsklipparen

Har du sett dem? De små gräsklippargaragen med namn, som vissa gräsklippare har. Det passar antingen dig som älskar gräsklippare eller helt enkelt vill bygga något roligt på tomten. Bygg garaget i trä och mot en existerande vägg, som mot uteboden. Utgå från den gräsklippare som du vill ha i framtiden, så att du inte bygger det för litet. Ifall du inte är inne på självgående gräsklippare, förstås. Det räcker med väggar, ett tak och en enkel dörr. Sätt upp en namnbricka om du vill ha lite extra charm. Om du vill hitta gräsklipparen med stort G och till ett bra pris går du bara in på Buildor som har allt du behöver för trädgård, sommar och hem.

2. Långbänkar

Långbänkar låter kanske inte så avancerat att bygga, men det är ett stort lyft för din trädgård. Med en eller flera långbänkar kan du alltid bjuda in till kalas. Om du gör en bänk lite bredare, kan du ligga och vila på den. Bygg en enkel bänk, men smycka den med snickarglädje eller måla den i en rolig färg. Om du bygger flera bänkar ställer du ut dem på gården, så kan man både sitta under äppelträdets skugga och framför boden. Tänk på att tillvarata gammalt byggmaterial.

3. Lusthuset

Att bygga ett lusthus kräver sin byggmästare och är ett perfekt projekt för dig som vill ha något att bita i. Gör en ritning innan du sätter igång. Ett lusthus tar ganska mycket tid att bygga, men är en riktigt pärla att ha i trädgården.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

cocktail