Fixa vintagelook i inredningsdetaljerna

Många eftersträvar att skapa ett unikt hem och oftast är det i detaljerna som man kan hitta det. Men vilka detaljer ska man fokusera på? Det finns självklart många svar på den frågan, men förutom personliga tillhörigheter som fotografier på nära och kära, maskotar och andra personliga prylar, kan man skapa en unik touch i den fasta inredningen.

Hos Rörfokus.se kan man hitta prylar till hemmet som skapar den där unika känslan. De har produkter till badrummet, köket och mycket mer. Kika gärna in deras hemsida och få inspiration.

Skapa vintagestilen med få detaljer

Det finns olika sätt att få till en vintagestil i sitt hem. Man kan köpa möbler som passar för stilen, måla eller tapetsera väggarna i vintagestil eller köpa vitvaror som har en vintagelook. För dig som vill vara mer diskret är det bättre att fokusera på de små detaljerna i hemmet. Fokusera på detaljer som används ofta. Exempelvis kan du byta ut den traditionella vattenkranen i badrummet eller köket till en som är mer gammaldags i utseendet. Det är en liten detalj, men det tillför en hel del för den unika känslan i hemmet eftersom de används flitigt.

Ett annat sätt att skapa en diskret vintagekänsla i sitt hem är att placera retrolampor runt om i hemmet. Byt ut alla moderna lampor mot några du hittat på loppis, eller köp lampor som är nytillverkade med en gammaldags stil. Lys upp hemmets mörka vrår och bidra samtidigt med en unik touch till din heminredning.

Gillar du att sy kan du sy egna gardiner och bordsdukar, kuddfodral eller överkast av retrotyger. Att dekorera ditt hem med unika och egensydda textilier kommer garanterat att bidra till ett unikt hem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

cocktail