Tänk på miljön, skaffa förnybar el till byggvarhuset

Det finns många källor man kan få sin el ifrån och en av dem är genom förnybar energi. Vissa elbolag tar det där med förnybar energi på lite större allvar än andra och för dig som kund kan du få det bästa av det bästa när det kommer till el och ditt elavtal.

Har du funderat på var din el egentligen kommer ifrån? En del väljer enbart sin el efter priset, men nu har det även blivit mer modernt att välja el utifrån miljösynpunkt och bidra till en bättre planet för kommande generationer.

Förnybar el för stora och små

Att välja förnybar el har blivit allt mer populärt och många elbolag försöker därför möta kundernas efterfrågan. Hos vissa elbolag kan man till och med skaffa ett så kallat elcertifikat som ser till att din el mestadels kommer från förnybara källor.

Det är viktigt att välja rätt el oavsett om man är en privatperson eller ett större företag med en stor industribyggnad eller byggvaruhus. Många större företag vill och kan visa vägen när det kommer till miljön och att välja ett elcertifikat till företaget är en bra början.

Elcertifikatet – din garanti

I Sverige kan man än så länge välja vilken typ av el man vill ha, om den ska komma från vind, vatten, kärnkraft eller någon annan källa. Vill du se till att just din el kommer från förnybara källor kan du klicka på denna länk för att läsa mer om vad ett elcertifikat är och hur det kan hjälpa dig med din elförbrukning. Många anser att det är en smart och smidig lösning, som ett sätt att dra sitt strå till stacken när det kommer till miljön.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

cocktail